Hoogwerker cursus in een andere taal

Hoogwerkeropleidingen.nl heeft het examen ontwikkeld in diverse talen. Deze cursus is speciaal voor medewerkers die een hoogwerker certificaat moeten overleggen, maar moeite hebben met de Nederlandse taal. Naast Nederlands is het mogelijk om het in het Engels, Pools, Frans of in het Duits te maken. Het schriftelijke examen dat de cursisten moeten maken is volledig in het Engels, Pools, Frans of in het Duits geschreven zodat het zonder problemen afgenomen kan worden.

De cursist kan instromen tijdens alle georganiseerde cursussen. Het is wel van belang dat van te voren wordt aangegeven om welke taal het gaat, zodat hoogwerkeropleidingen.nl het examen kan voorbereiden. Het erkende examen” veilig werken met een hoogwerker” in een andere taal, voldoet net als de Nederlandse variant aan alle wettelijke normen.

De kosten voor de cursus “Veilig werken met een hoogwerker” in een andere taal zijn gelijk aan de Nederlandse cursus, namelijk 145,- all-in. Extra gemak, voor dezelfde lage prijs!

Ook is het bij Hoogwerkeropleidingen.nl mogelijk om de erkende cursus “Veilig werken met een hoogwerkers” te volgen in de Engelse taal. Hier wordt zowel de theorie als praktijk volledig in het Engels behandeld.

Meer informatie kunt u vinden op: Hoogwerker cursus in het Engels.