Haal je hoogwerker certificaat in Ede

Bij Hoogwerkeropleidingen.nl bieden we u altijd de laagste prijs voor een hoogwerker cursus. Wij hebben locaties door heel Nederland maar onze hoofdvestiging is in Ede. Onze ééndaagse hoogwerker cursus kunt u ook volgen bij onze locatie in Ede. Deze cursus bevat de categorieën 1A, 1B , 3A en 3B.Alle hoogwerker trainingen in Ede beginnen om 9:00 met theorie. De ochtend wordt afgesloten met een theorie examen. Na de lunch starten we met het praktijkgedeelte, ook hier is afsluitend een examen. Bij het positief afleggen van beide examens krijgt de cursist een hoogwerker certificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Behaal je hoogwerker certificaat bij onze vestiging in Ede

Onze trainingslocatie in Ede ligt vlak naast de snelweg en is hierdoor makkelijk te bereiken als u uit de regio Ede komt. Voor cursisten die komen uit de richting Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Veenendaal of Arnhem zijn we ook goed bereikbaar. Dus komt u uit één van de genoemde richtingen dan kunt u het beste kiezen voor onze locatie in Ede als u een hoogwerker certificaat wil behalen.

Adresgegevens
Galvanistraat 14-1
6716 AE Ede

Cursus aanbod in Ede

Bij onze trainingslocatie in Ede kunt u verschillende hoogwerker cursussen volgen tegen scherpe all-in prijzen, namelijk de; herhaling (€125,-), basis (€175,-) en code 95 (€275,-) cursus. Ook kunnen wij deze hoogwerker cursussen bij u op locatie geven, lees hier meer over onze incompany oplossingen.

Bieden jullie ook een VCA cursus aan in Ede?

Uiteraard bieden wij ook VCA-curssen aan op onze vestiging in Ede.
Klik hier voor meer informatie over onze VCA curussusen in Ede 

Direct aanmelden Offerte aanvragen