Behaal je hoogwerker certificaat in het Engels met onze eendaagse cursus

Wie een hoogwerker wil bedienen, dient in het bezit te zijn van een hoogwerker certificaat. Dit geldt voor iedere professional, zonder uitzondering. Om het certificaat te behalen, kun je een officieel erkende cursus volgen bij ARBO centrum. 

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Om de cursus goed te volgen en succesvol af te kunnen ronden, is het van belang dat je de taal begrijpt. Daarom bieden wij de cursus ook in het Engels aan.

Hoogwerker certificaat Engels met vertrouwde kwaliteit

Kies je voor een cursus voor het behalen van het hoogwerker certificaat in het Engels, dan kun je vertrouwen op de kwaliteit die ARBO centrum in alle cursussen biedt. 

Ook onze Engelse hoogwerker cursus is officieel erkend en voldoet aan alle wettelijke eisen. De cursus is samengesteld door dezelfde specialisten en kent zowel in de theorie als in de praktijk een inhoud die gelijk is aan de Nederlandstalige cursus.

Een fysieke cursus of e-learning

Het is mogelijk om het hoogwerker certificaat in het Engels te behalen met een cursus bij ARBO centrum op een locatie bij jou in de buurt. Wij bieden echter ook diverse cursusboeken en een e-learning in het Engels. Hiermee kunnen werknemers zich in hun eigen tijd voorbereiden op de cursus.

Wanneer het examen met een voldoende wordt afgesloten, ontvangen deelnemers hetzelfde, officieel erkende certificaat. Deze is vijf jaar geldig.

De inhoud van de hoogwerker cursus in het Engels

De inhoud van de hoogwerker cursus in het Engels is dus gelijk aan die in het Nederlands, wat betekent dat onder andere de volgende onderdelen aan bod komen:

Theorie:

Praktijk:

Het enige verschil is dat de cursus wordt gegeven door een vloeiend Engels sprekende docent. 

Cursussen in diverse talen

Naast het hoogwerker certificaat in het Engels behalen, is het ook mogelijk om de cursus in het Pools, Frans of Duits te volgen. Wij zorgen ervoor dat alle professionals binnen je organisatie de mogelijkheid hebben om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

Via de website kun je direct inschrijven voor het behalen van het hoogwerker certificaat in het Engels.

Direct aanmelden Offerte aanvragen