Hoogwerker certificaat Gorinchem

Wij van Hoogwerkeropleidingen.nl bieden u altijd de laagste prijs voor een hoogwerker cursus. Onze hoogwerker cursus is ééndaagse training die u kunt volgen bij onze locatie in Gorinchem. Onze hoogwerker training bevat de volgende categorieën; 1A, 1B , 3A en 3B. Al onze hoogwerker cursussen in Gorinchem start om 9:00 met theorie, afsluitend is een theorie examen. Het praktijk gedeelte zal beginnen om 13:00 en eindigt ook met een examen. Bij het goed afsluiten van het theorie en praktijk examen ontvangt de cursist een certificaat.

Uw hoogwerker cursus volgen in Gorinchem?

Als u uit de provincie Zuid-Holland komt dan is onze locatie in Gorinchem voor u de juiste locatie. Onze trainingslocatie in Gorinchem (Papland 13-K) is goed te bereiken als u uit bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht, Den Haag of Delft komt.

Cursus aanbod in Gorinchem

Op onze trainingslocatie in Gorinchem kunt u de volgende hoogwerker cursussen volgen; herhaling (€125,-), basis (€175,-) en code 95 (€275,-). Wilt u een incompany oplossing volgen bekijk dan onze incompany pagina voor meer informatie. Voor meer informatie over onze locatie in Gorinchem kunt u ook contact opnemen via 088-123 0 888.