Haal je hoogwerker certificaat in Gorinchem

Wij van Hoogwerkeropleidingen.nl bieden u altijd de laagste prijs voor een hoogwerker cursus. Onze hoogwerker cursus is ééndaagse training die u kunt volgen bij onze locatie in Gorinchem. Onze hoogwerker training bevat de volgende categorieën; 1A, 1B , 3A en 3B. Al onze hoogwerker cursussen in Gorinchem start om 9:00 met theorie, afsluitend is een theorie examen. Het praktijk gedeelte zal beginnen om 13:00 en eindigt ook met een examen. Bij het goed afsluiten van het theorie en praktijk examen ontvangt de cursist een certificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Uw hoogwerker cursus volgen in Gorinchem

Als u uit de provincie Zuid-Holland komt dan is onze locatie in Gorinchem voor u de juiste locatie. Onze trainingslocatie in Gorinchem (Papland 13-K) is goed te bereiken als u uit bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht, Den Haag of Delft komt.

Adresgegevens
Papland 13-K
4206 CK Gorinchem

Cursus aanbod in Gorinchem

Op onze trainingslocatie in Gorinchem kunt u de volgende hoogwerker cursussen volgen; herhaling (€125,-), basis (€175,-) en code 95 (€275,-). Wilt u een incompany oplossing volgen bekijk dan onze incompany pagina voor meer informatie. Voor meer informatie over onze locatie in Gorinchem kunt u ook contact opnemen via 088-123 0 888.