Haal je hoogwerker certificaat in Hengelo

Bij Hoogwerkeropleidingen.nl bieden wij u altijd een lage prijs voor onze hoogwerker cursus. Het hoogwerker certificaat kunt u nu al bij onze vestiging in Hengelo halen, in één dag! De hoogwerker cursus in Hengelo begint altijd om 09.00 uur, deze dag bestaat uit een theorieles, theorie-examen, praktijkoefeningen en een praktijkexamen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Het theorie gedeelte start om 09.00 uur en wordt toegelicht door de instructeur aan de hand van een PowerPoint Presentatie, aansluitend volgt het theorie-examen. De praktijkoefeningen beginnen om 13.00 uur naar de praktijkoefeningen wordt de dag afgesloten met een praktijkexamen. Als tijdens de hoogwerker cursus het theorie gedeelte en praktijk examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt de deelnemer zijn hoogwerker certificaat en ARBOpas voor de categorieën 1A,1B,3A en 3B.

Uw hoogwerker certificaat behalen in Hengelo?

Hengelo is gevestigd in de de provincie Overijssel vanuit de omgeving uit plaatsen als Enschede, Borne, Almelo en Rijssen, kunt u in Hengelo bij Hoogwerkeropleidingen.nl uitstekend terecht voor uw hoogwerker certificaat voor de categorieën 1A,1B,3A en 3B.

Adresgegevens
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo

Hoogwerker certificaat behalen of verlengen

Op onze vestiging in Hengelo kunt u nu al u hoogwerker certificaat verlengen in een halve dag vanaf €125,- en voor mensen zonder ervaring met een hoogwerker hebben wij een scherp tarief voor de basiscursus van €175,- de basis cursus duurt één dag en sluit u af een hoogwerker certificaat en ARBOpas voor de categorieën 1A,1B,3A en 3B.

Direct aanmelden Offerte aanvragen