Haal je hoogwerker certificaat in Venray

Bij Hoogwerkeropleidingen.nl kunt u het hoogwerker certificaat in Venray behalen voor de laagste prijs. De cursusdag bestaat uit een dagdeel theorieles en theorie-examen en een dag praktijkles en praktijk-examen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Na het voldoende afronden van beide dagdelen ontvangt de cursist een hoogwerker certificaat die geldig is voor de categorieën 1A,1B,3A en 3B. De basiscursus veilig werken met hoogwerkers duurt 1 dag van 09.00 uur tot 16.00 uur de herhaling cursus veilig werken met hoogwerkers duurt een halve dag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

Hoogwerker cursus bij onze vestiging in Venray

Bij onze vestiging in Venray kunt u goed terecht om uw hoogerkercertificaat voor alle categorieën hoogwerkers te halen vanuit plaatsen als; Nijmegen, Venlo, Helmond, Boxmeer, Veghel of Cuijk. De vestiging van hoogwerkeropledingen.nl in Venray is vlak gelegen aan de snelweg.

Adresgegevens
Macroweg 22C
5804 CL Venray

Hoogwerker certificaat behalen of verlengen

Op onze vestiging in Venray kunt u nu al u hoogwerker certificaat verlengen in een halve dag vanaf €125,- en voor mensen zonder ervaring met een hoogwerker hebben wij een scherpe prijs voor de basiscursus van €175,- de basis cursus duurt één dag en sluit u af een hoogwerker certificaat en ARBOpas voor de categorieën 1A,1B,3A en 3B.

Direct aanmelden Offerte aanvragen