Keur nu uw hoogwerker in combinatie met een cursus bij u op locatie

Jaarlijks dienen hoogwerkers gekeurd te worden door een professionele onafhankelijke organisatie.

Hoogwerkeropleidingen.nl kan dit voor u verzorgen. Onze eigen gekwalificeerde keurmeesters komen bij u op locatie voor het keuren van uw hoogwerker. De kosten hiervoor zijn € 180,-. De keuring omvat een complete technische inspectie, evenals daar waar nodig een NEN 3140 keuring. Aan het eind van inspectie zal uw machine in geval van goedkeuring worden voorzien van een keuringssticker. Deze aanduiding is verplicht vanuit het ARBO besluit waarin letterlijk staat beschreven dat elk arbeidsmiddel herkenbaar een kenmerk moet hebben waaraan de gebruiker kan herleiden dat het arbeidsmiddel voldoet aan de periodieke inspectie. Daarnaast volgt er een digitaal of papieren rapport welke in het logboek van de machine kan worden toegevoegd.

Het leuke hieraan is dat onze keurmeesters ook direct een training kunnen geven om uw medewerkers op locatie te laten certificeren voor het gebruik van de hoogwerkers zoals beschreven wordt in het ARBO besluit. Het grote voordeel is dat uw medewerkers worden getraind op uw eigen hoogwerker en de hoogwerker aan de richtlijnen voldoet.

Ook voor het onderhouden, repareren en eventueel taxeren van schades kan het Hoogwerkeropleidingen.nl u van dienst zijn. Hierover kunnen aanvullende afspraken worden gemaakt, ook onderhoudscontracten kunnen worden afgesloten, en service en aankoop advies behoord tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in dergelijke keuring inclusief training neem vrijblijvend contact op, dan kunnen wij een passende offerte voor u uitbrengen.